فروش تابستانه استیم و بازی‌هایی که شاید بدتان نیاید سری بهشان بزنید

6
این مطلب به بوک‌مارک‌ها اضافه شد
این مطلب از بوک‌مارک‌ها حذف شد

فروش تابستانه استیم فرصت بی‌نظیری است برای خریدن بازی‌هایی که مدت‌هاست در لیست انتظار قرارشان داده‌اید.

فروش تابستانه استیم هر سال همین موقع‌ها شروع می‌شود و بیشتر بازی‌های موجود در استیم تخفیف‌های درست و حسابی می‌خورند. سال ۲۰۲۱ هم طبق معمول هر سال بیشتر بازی‌هایی که در (به قول معروف) ویش‌لیست خودتان قرار داده‌اید تخفیف خورده‌اند.

حتی اگر اهل بازی خریدن از استیم نباشید می‌توانید توی مینی‌گیم‌هایی که هر سال در این فستیوال طراحی می‌شوند شرکت کنید (امسال هر ژانر به صورت یک بازی Choose your own adventure کتابی در آمده است.) و البته بازی‌های ایندی تازه پیدا کنید.

اما برای کسانی که قصد خرید دارند با این همه تخفیف پیدا کردن بازی‌هایی که واقعاً ارزش خریدن را دارند یا اولویت دارند کمی سخت شده. در این لیست می‌خواهم چندین بازی را به شما پیشنهاد دهم که ارزش خریدن را دارند. لیست من سه بخش است: ۱. بازی‌هایی که نیازی به معرفی ندارند (از بس معروفند) ۲. بازی‌هایی که به یک مقدار معرفی نیاز دارند (چون لزوماً مورد پسند همه نیستند) و ۳. گوهر‌های پنهان!

فراموش نکنید همیشه می‌توانید بازی‌هایی که دوست نداشتید را پس بدهید به شرطی که زمان زیادی از خریدشان نگذشته باشد و کمتر از دو ساعت بازی کرده باشید.


بخش اول: بازی‌هایی که نیازی به معرفی ندارند


بازی‌هایی که این چند وقت مورد توجه بوده‌اند و برنده‌ی جایزه شده‌اند و در نتیجه به قدر کافی پوشش خبری داشته‌اند که حالا دیگر نیازی به معرفی ندارند.

اکثراً عناوینی هستند که AAA هستند یا اگر هم مستقل باشند به اندازه‌ی کافی وارد رادار همه‌ی ما شده‌اند.

جدای فالن اوردر

۱. Jedi Fallen Order

اگر هنوز فرصت نکرده‌اید سری به «بهترین بازی استاروارز از دوران بایوور تا کنون» بزنید الان بهترین فرصت است چون بازی ۶۰ درصد تحفیف خورده است و اگر اهل بازی‌های نقش‌آفرینی و ماجراجویی هستید و از بازی سول‌لایک هم بدتان نمی‌آید فرصت را غنیمت بشمارید.

کل کستیس شخصیت خیلی خوبی است. به خصوص که بازیگرش کمرون مونگان دوست‌داشتنی است. بگذارید تجربه‌ی شخصی خودم را هم ضمیمه‌ی این پیشنهاد بکنم که: تا به حال در هیچ یک از بازی‌های استاروارز تا این حد حس جدای بودن به من دست نداده بود. لااقل نه از Force Unleashed به این ور.

۲. Hades

تصور نمی‌کنم کسی در کل دنیا هنوز یک نوک کوچک هم که شده به هیدیس نزده باشد ولی اگر همچنان توانسته‌اید در برابر وسوسه‌ی هیدیس مقاومت کنید وقتش شده این مقاومت بی‌خود را کنار بگذارید.

حتی اگر به نظرتان بازی‌های دانجن کراولر خسته‌کننده و تکراری هستند یا زیادی سریع هستند قول می‌دهم تنوع بصری بازی، صداپیشه‌ها و داستانش شما را با خودش همراه کند. عاشقان اساطیر یونانی این بازی را از دست ندهند چون این بازی را انگار خود نیل گیمن از اسطوره‌های یونانی اقتباس کرده.

۳. No Man’s Sky

به نظرم بازی از موقعی که اولین بار منتشر شد خیلی بهبود پیدا کرده و الان آن بازی‌ای است که ارزش خریدن را دارد. به خصوص الان که نزدیک پنجاه درصد تخفیف خورده است.

اگر همچنان به خاطر جو منفی‌ای که از ابتدا روی بازی مانده دو دل هستید پیشنهاد می‌کنم این ویدئو را هم ببینید. سازنده‌های نو منز اسکای می‌توانستند بیخیال بازی افتضاحشان بشوند و پی کارشان بروند. عوضش سر جایشان ماندند و با هر به‌روزرسانی بازی را بهتر کردند. الان بهترین وقت برای پیوستن به جمعیت بازیکن‌های این بازی است. به خصوص که مولتی‌پلیر و بهبود گرافیکی هم اضافه شده است.

بیشتر بخوانید: آیا بازی‌های داستان‌محور و تک‌نفره در حال انقراض‌اند؟

۴. Resident Evil 2

بازسازی بازی ۲ و ۳ رزیدنت ایویل قمار خطرناکی بود. هر دو بازی کلاسیک‌های فراموش‌نشدنی‌ای بودند که جذابیت‌شان را تا حد زیادی مدیون این حقیقت بودند که در محیط نیمه‌سه‌بعدی با کنترل لکنته و نصفه‌نیمه رخ می‌دادند. ولی به طرز عجیبی این قمار جواب داد و هر دو بازی واقعاً خوب هستند.

بازی فقط بازسازی یکی از بهترین بازی‌های تاریخ گیم نیست (هنوز هم می‌توانید بازی ۲ را با نینتندو گیم کیوب یا پی‌اس ۱ بازی کنید و کیف دنیا را ببرید) بلکه به اندازه‌ی کافی محتوای تازه به آن اضافه کرده که به عنوان یک بازی مستقل مورد توجه قرار بگیرد. در ضمن خبری از صداپیشگی افتضاح بازی‌های اصلی نیست. 😁

مس افکت

۵. Mass Effect Legendary Edition

الان فقط ۱۷ درصد تحفیف خورده ولی برای خود من یکی از بهترین اتفاقات این چند سال اخیر بود. برگشتن به دنیای مس‌افکت شبیه سر زدن به دوستانی بود که خیلی دلم برایشان تنگ شده بود.

در ضمن حیف که این بازی قرار نیست به سریال تبدیل شود وگرنه 👈می‌توانست گیم‌ آو ترونز بعدی باشد.👉

خلاصه اگر هیچ‌وقت سراغ این بازی‌ها نرفته‌اید (چون تازه گیم‌پد دستتان گرفته‌اید یا سنتان قد نمی‌داده) یا اگر دلتان برای یک بازی درست و حسابی وسط این همه بازی AAA الکی بدرد نخور (منظورم شمایی Outriders 🙄) تنگ شده سراغ این ریمستر سه بازی (به اضافه‌ی بیشتر دی‌ال‌سی‌ها بجز دوتا دی‌ال‌سی بازی اول که گویا فایل‌هایش گم شده؟) بروید.

۶. Doom Eternal

و دی‌ال‌سی بازی یعنی the Ancient Gods را بخرید. البته از آن بهتر اگر از کل فرنچایز دوم خوشتان می‌آید پیشنهاد می‌کنم به صورت باندلی دوم ایترنال، دوم ۳، دوم ۶۴ و دوم کلاسیک را بخرید.

یک باندل دیگر که شاید بد نباشد باندل کوئیکان است که Rage 2 و Fallout 76 و Wolfenstein: Young Blood را هم دارد که اعتراف می‌کنم عناوینش چنگی به دل نمی‌زند. ولی اگر با سلیقه‌تان جور است در جریان باشید که این باندل هم وجود دارد.

اگر بازی اصلی را دارید می‌توانید Year One Pass که شامل دو بخش اول و دوم the Ancient Gods می‌شود را بخرید. اگر می‌خواهید هم بازی اصلی و هم دو قسمت دی‌ال‌سی را بخرید باید نسخه‌ی دولوکس بازی را بخرید که بیشترین تخفیف (نزدیک ۷۰٪) را هم خورده.

فروش تابستانه استیم

۷. The Outer Worlds

شما هم از آن دسته آدم‌ها هستید که فکر می‌کنند بهترین بازی Fallout همان نیووگاس بود و دیگر هیچ؟ اگر اینطور است به نظرم سراغ اوتر ورلدز بروید.

به خصوص که دو دی‌ال‌سی بازی به تازگی منتشر شده و هر دو به خوبی بازی اصلی هستند. اگر هم بازی را نخریدید لااقل به موسیقی بی‌نظیر منوی بازی گوش بدهید. شاید نظرتان عوض شد.


بازی‌هایی که به یک مقدار معرفی نیاز دارند


بازی‌هایی که لزوماً برنده‌ی جایزه نشده‌اند یا مدتی از انتشار اولیه‌شان گذشته و به دست فراموشی سپرده‌شده‌اند ولی هنوز پس ذهنمان می‌دانیم بازی‌های خوبی هستند.

برای همین این بازی‌ها را با کمی توضیح بیشتر مخلوط کرده‌ام.

۱. Remnant: From the Ashes

بازی شوتر مولتی‌پلیر که می‌تواند به صورت سینگل پلیر هم بازی شود. معروف است که اگر قرار بود دارک سولز به صورت شوتر تولید شود نتیجه‌اش این می‌شد.

البته می‌دانم این روزها استفاده از تگ سولز برای محبوب کردن یک بازی تکراری شده است. ولی رمننت به صورت مستقل هم بازی خوبی است. چه برسد به این که به صورت مولتی پلیر امتحانش کنید.

نسخه‌ی کامل بازی همراه با دی‌ال‌سی‌هایش در حال حاضر نزدیک شصت درصد تخفیف خورده است.

۲. Void Bastards

یکی از بهترین بازی‌های شوتری که امسال بازی می‌کنید و به طور قطع یکی از متفاوت‌ترین‌ها. بازی ریتمیک با گرافیک جذاب و به معنی واقعی کلمه اقواگر که از همان لحظه‌ی اول دلتان می‌خواهد دست بکنید توی مانیتور و واردش شوید.

ووید بستردز فروش تابستانه استیمووید بستردز

ترکیب ریتم و شوتینگ چیزی است که قبلاً در سوپر هات هم امتحان شده ولی برای ووید بستردز کمی هم بردرلندز قاطی این معادله شده است.

در حال حاضر ووید بستردز با ۶۰٪ تخفیف یکی از بهترین شوترهایی است که می‌توانید بازی کنید.

۳. Pumpkin Jack

چه بلایی سر بازی‌های ادونچر کلاسیک زلدایی آمده؟ تقریباً هیچ بازی درست و حسابی‌ای نیست که جای خالی خارش بازی‌هایی مثل Fable را پر کند. بازی‌های سوم‌شخص ماجراجویی بازسازی‌شده کم نیستند. مثلاً Spiro و Battle for Bikini Bottom و بازی‌های دیگری که زیادی سعی کرده‌اند شبیه ماریو اودیسه باشند.

پامپکین جک شبیه آن‌ها نیست. خیلی متفاوت است. نوآوری کافی روی فرمول زده و در ضمن چیزهای خوب و امن بازی‌های ادونچر را حفظ کرده است و چیزی بین زلدا و ماریو شده است.

بیشتر بخوانید: مصائب بازی‌ سازی به روایت یک اینسایدر

۴. Surviving Mars

اگر عاشق بازی‌های Survival و در ضمن استراتژی هستید و قبلاً سراغ Frost Punk هم رفته‌اید مقصد بعدی‌تان مریخ است. تأکید می‌کنم این در صورتی است که قبلاً فراست پانک را امتحان کرده باشید. اگر نه بد نیست اول سری به آن بازی بزنید.

اما بازی Survivng Mars در مورد تلاش انسان برای مسکونی کردن مریخ و چالش‌هاییست که سر راه همچین مأموریت پیچیده‌ای قرار دارد. اگر از بازی‌های شهرسازی و سیم خوشتان می‌آید (مثلاً بازی‌هایی مثل Prison Architect و Two Point Hospital) این را هم امتحان کنید.

فروش تابستانه استیم

۵. Disco Elysium

تقریباً هرجا بروید در مورد این بازی صحبت می‌کنند و این که چقدر بی‌نظیر است و بهترین بازی‌ای است که در ده سال یا بیست سال یا (کی به کی است) صد سال اخیر تولید شده.

بدون شک وقتی همه‌ی گیمرها در مورد یک بازی اینطوری متفق‌القول می‌شوند یک خبری هست. در مورد دیسکو الیزیوم باید بگویم تنها دلیلی که فراگیر نشده فرمت بازی است. فرمت بازی CRPG یا نقش‌آفرینی کلاسیک است. در نقش‌آفرینی کلاسیک شما مجبورید کلی متن به انگلیسی بخوانید و داستان به کندی پیش می‌رود.

یک خوبی بازی نسبت به بازی‌های کلاسیک دیگر این است که تقریباً تمام متن‌های بازی را صداپیشه‌ها برایتان می‌خوانند. خوبی دیگر بازی این است که هر قدر خودتان در بازی سرمایه‌گذاری کنید ده برابر از بازی لذت دریافت می‌کنید. داستان بازی درگیرکننده است و آدم را یاد فرمول سریال Twin Peaks می‌اندازد. شما در طی مسیری که منجر به کشف جنایت می‌شود همانقدر آزاد هستید از روش‌های عجیب‌وغریب استفاده کنید که مأمور کوپر در تویین پیکس.

اگر تا به امروز سراغ بازی‌های کلاسیک نقش‌آفرینی نرفته‌اید، دیسکو الیزیوم مسیر ورود خیلی خوبی است.

۶. Yakuza Zero

سری یاکوزتا طرفداران سرسخت خودش را دارد. بهترین بازی این سری به نظرم یاکوزا زیرو است (البته تا قبل از این که Like a Dragon را بازی کنم. الان به نظرم مقام «بهترین عنوان سری» به طور مشترک به زیرو و لایک ا دراگون می‌رسد).

اگر تا به امروز سراغ سری یاکوزا نرفته‌اید یاکوزا زیرو جای مناسبی برای ورود است. داستان بازی مستقل است و شبیه لانچ مجدد برای سری است. بعد از آن خیلی راحت می‌توانید سراغ کیوامی یا ریمستر‌های ۳ تا ۶ بروید.

بازی در چند نقشه‌ی بسیار محدود به صورت جهان‌باز خرده‌مأموریت‌محور است. با این فرق که کوچک بودن نقشه‌هایش برگ برنده‌اش محسوب می‌شود. طی بازی شما فرصت می‌کنید واقعاً همه‌جای نقشه را بگردید و به عنوان قلدر/محافظ محل نقش‌تان را به خوبی بازی کنید. پلات اصلی بازی هم به اندازه‌ی کافی گیرا هست که حتی دو سه بار دیگر از اول بازی‌اش کنید.

اوتر وایلدز

۷. Outer Wilds

یک بازی مستقل است در مورد جهانی که در یک لوپ زمانی گیر کرده‌ است. ژانرش جهان باز و ماجراجویی و معمایی است. در این بازی شما سعی می‌کنید راز این جهان کوچک که در لوپ زمانی گیر کرده است را کشف کنید.

داستان بازی واقعاً زیباست. از آن بازی‌هایی است که تا مدت‌ها فکرتان را درگیر خودش می‌کند. گرافیک و مکانیک‌های بازی هم واقعاً منحصر‌به‌فرد هستند.

اگر یکم شجاع‌تر از گیمرهای معمول هستید و از بازی‌هایی با فرمول تکراری خسته‌ شده‌اید حتماً اوتر وایلدز را امتحان کنید. این بازی خیلی راحت می‌توانست در لیست بعد یعنی گوهرهای پنهان قرار بگیرد. منتها سال ۲۰۱۹ کلی جایزه برده و به اندازه‌ی کافی شناس هست.


گوهر‌های پنهان فروش تابستانه استیم


و اما نوبت به گوهر‌های پنهان شد. سعی می‌کنم این بخش را بیشتر معطوف به بازی‌های جدید‌تری بکنم که کمتر از لیاقتشان توجه دریافت کرده‌اند و به زمان‌های خیلی دور هم بر نگردم.

بیشتر این بازی‌ها یا Early Access (دسترسی زودهنگام و نسخه بتا) هستند و این که نسخه‌ی نهایی‌شان کی بیاید (اگر بیاید) معلوم نیست ولی با این وجود به نظرم ارزش سرمایه‌گذاری دارند. اگر اهل بازی‌های ایندی هستید قول می‌دهم بیشتر پولتان را در این قسمت خرج کنید. 😋😁

۱. Iron Harvest

یکی از بازی‌هایی که به شخصه مدت‌هاست منتظرش هستم و به خاطر آرت‌های بازی جذبش شدم. یک بازی RTS کلاسیک است که اگر طرفدار Company of Heros یا سری Dawn of War (به خصوص شماره‌ی ۱ و کمپین‌های مختلفش) هستید راست کار خودتان است.

بازی در جهانی با تاریخ بدیل در دهه‌ی ۱۹۲۰ می‌گذرد که به نظر می‌رسد هرگز از جنگ جهانی اول خلاص نشده است. فناوری متفاوت دنیای بدیل هم فناوری مکا است.

فروش تابستانه استیم

۲. Kynseed

اکثر بازی‌های شبیه Harvest Moon فرمول یکسانی دارند. یک نوجوان از شهر به روستا برمی‌گردد و مزرعه‌ی عمو/پدربزرگش را به ارث می‌برد و حالا باید مزرعه را آباد کند و در ضمن با همه‌ی هم‌روستایی‌هایش روابط حسنه برقرار کند و دل یکی از دختر/پسرها را ببرد و با او ازدواج کند.

اما کینسید یک تفاوت جالب دارد که بازی را سخت و در عین حال لذت‌بخش می‌کند. بازی و در نتیجه شخصیت اصلی مشمول زمان است. شخصیتتان پیر می‌شود، بچه به دنیا می‌آورد و بعده‌ها ساخته‌هایش به دست این فرزندان می‌افتد که آن‌ها هم به نوبه‌ی خود عمر می‌کنند و می‌میرند.

بازی در حالت Early Access است ولی ایده‌ی مرکزی جالبش از همین الان در دسترس است.

۳. Bloodroots

اگر از بازی‌های top-down شبیه Hades خوشتان می‌آید. بازی گرافیک واقعاً زیبایی دارد و ضرباهنگ سریعش در کنار پیرنگ کلی وسترن بازی آن را به یکی از آن گوهرهای پنهانی تبدیل کرده که عجیب است آدم‌های بیشتری در موردش صحبت نمی‌کنند. شاید به خاطر حجم خون‌ریزی کمی تا قسمتی غیر معمول بازی باشد که ممکن است به مذاق هرکسی خوش نیاید.

بلو فایر

۴. ‌Blue Fire

اگر هوادار سری زلدا باشید می‌دانید بهترین بازی‌های زلدا آن‌هایی هستند که معبدها یا به قولی دانجن‌های بهتری دارند. توایلایت پرینسس و اوکارینا آو تایم به همین دلیل نزد هواداران خیلی سرسخت زلدا از بازی BOTW از محبوبیت بالاتری برخوردارند. حتی Link to the Past هم به خاطر دانجن‌های خیلی خوبش برای صدرنشینی کلی ادعا دارد.

بازی بلو فایر یک ماجراجویی خیلی ساده ولی با گیم‌پلی بی‌نظیر با مکانیسم‌های نبرد جذاب است. تقریباً هرچیزی که از بازی‌های ماجراجویی این سال‌ها انتظار داشتید را دارد و سر و قیافه‌اش هم خیلی شبیه به زلداهای قبل‌تر مثل ماژوراز ماسک و ویندویکر است. با این تفاوت که داستان خاصی ندارد.

خلاصه اگر دنبال یک ماجراجویی زلدایی می‌گردید که تا قبل از آمدن شماره‌ی بعدی BOTW سرگرم شوید انتخاب خیلی خوبی است.

۵. Katana Zero

یک سایبرپانک پلتفرمر با آهنگ‌های بی‌نظیر است. راستش بین این بازی و Cloud Punk برای پیشنهاد بازی با فضای سایبرپانکی مردد بودم ولی در نهایت به نظرم رسید پلتفرمر بهتری است که ارزش امتحان کردن را دارد به خصوص که آهنگ‌هایش خیلی بهتر از کلاود پانک است.

بازی در استایل نئونوآر دهه‌ی نودی است و احتمالاً موقع بازی کردنش کلی رفرنس به سبک‌های بصری دهه‌ی نئون پیدا کنید. به خصوص اگر Dead Cells را بازی کردید و دوست داشتید این بازی قدم منطقی بعدی در همان جهت (گرافیک پیکسلی و سرعت بالا) است.

ندای دریا

۶. Call of the Sea

اگر برای خریدن بازی وحشت کطولحویی مردد هستید و دوست هم ندارید پول بالای Call of Cthulhu بدهید که گویا آنقدر هم بازی جالبی نیست، می‌توانید این یکی را انتخاب کنید.

داستان بازی در مایه‌های وحشت کطولحویی است و دو راوی دارد که زن و شوهر هستند و قرار است راز جزیره‌ای اسرارآمیز را حل کنند.

بیشتر بخوانید: رادیو سفید: آیا بدون PS5 هم می‌شود گیمر بود؟

۷. the Longing

بازی دقیقاً ۴۰۰ روز به طول می‌انجامد. نه بیشتر و نه کمتر. هرقدر هم که کار انجام دهید، هرچقدر که وقت صرف بازی کنید، اگر روزی ۱۰ ساعت بازی کنید یا ۲ ساعت یا ۲۴ ساعت فرقی نمی‌کند. در نهایت ۴۰۰ روز واقعی تا پایان بازی وقت دارید.

شما در نقش یک خدمتکار در دخمه‌های قلمروی اربابتان منتظرید تا او بیدار شود. قول می‌دهم این یکی از عجیب‌ترین بازی‌هایی خواهد بود که تا آخر عمرتان بازی خواهید کرد.


و اما در آخر


۱. همیشه به ویش‌لیست خودتان اولویت بدهید:

بازی‌هایی که دوست داشتید بازی کنید و در لیست خودتان قرار داده بودید را زودتر امتحان کنید و گول یک عالمه تخفیف رنگارنگ را نخورید. فرقی نمی‌کند یک بازی چقدر تخفیف خورده. وقتی دوستش ندارید قیمتش چه فرقی می‌کند؟

۲. از فرصت استفاده کنید و کلی باندل بازی ارزان بخرید:

بیشتر بازی‌های توی باندل شاید به دردتان نخورند ولی این وسط کلی بازی خیلی ارزان به مجموعه‌تان اضافه کردید و اگر شانس بیاورید یکی دوتا بازی هم آن وسط هستند که دقیقاً همانی هستند که شما می‌خواستید و همیشه در باندل‌ها در مجموع پول کمتری می‌دهید. تازه شاید یک روزی نظرتان در مورد بازی‌های دیگر باندل هم عوض شد.

۳. از فرصت استفاده کنید و کلی بازی ایندی بخرید: 

بازی‌های ایندی سرحدات خلاقیت دنیای گیم هستند. جایی که تیم‌های واقعاً باهوش صنعت گیم دارند آزمون و خطا می‌کنند که آینده‌ی صنعت گیم را رقم بزنند. درست است که همیشه موفق نمی‌شوند و همه‌ی بازی‌های ایندی بی‌نظیر نیستند ولی لااقل می‌توانید مطمئن باشید مثل بازی‌های AAA با یک بازی با فرمول همیشگی روبه‌رو نیستید. در ضمن بازی‌های ایندی معمولاً خیلی ارزان‌تر از بازی‌های دیگر هستند. موقع تخفیف تابستانه بعضی‌هایشان را می‌توانید به قیمت بسیار اندکی تهیه کنید.

۴. اکانت‌های توییتری که بازی ارزان معرفی می‌کنند را دنبال کنید:

اکانت‌هایی مثل Cheap A** Gamer و Wario64 را برای پیدا کردن بازی‌های ارزان و تخفیف‌های درست‌وحسابی دنبال کنید. Steam deals و GameDeals را هم در ردیت دنبال کنید.

۵. صبر داشته باشید:

بیشتر بازی‌هایی که دوست دارید بالاخره حتی شده روزهای آخر تخفیف تابستانه مشمول این تخفیف‌ها می‌شوند. اگر هنوز نشده‌اند ناامید نشوید.

سفید کاغذی
جدیدترین شماره کاغذی سفید را بخرید
شماره ۳: پری‌زدگی
برچسب‌ها:
مشاهده نظرات
  1. علی

    مرسی از این لیست خوب.Void Bastards و Disco Elysium رو شدید ترغیب شدم بگیرم.

  2. آیدا

    یه لیست خیلی نایاب باز کنید لطفا: Chernobylite
    من با سازنده گیم از زمانی که بازی وی آر چرنوبیل رو ریلیز کرد آشنا شدم و تمام مراحل ساخت بازی که توی خود شهر چرنوبیل انجام دادن رو لحظه به لحظه دیدم، و بالاخره زحماتشون و سختیهای ساخت به بار نشست

  3. آیدا

    Check this out:
    Chernobyl VR Project

  4. ناشناس

    دوستان چرا اينقدر كم كار شديد ؟
    داره ميشه سه ماه كه مطلب نزاشتيد …

  5. mahdi

    عالی بود فرزین

  6. هادی قربانی

    یه لیست با یه عالمه بازی خوب

نظر خود را بنویسید:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

متن نظر:

پیشنهاد کتاب

  • مجله سفید ۱: هیولاشهر

    نویسنده: تحریریه‌ی سفید
  • خدمات دستگاه هیولاساز دمشقی

    نویسنده: بهزاد قدیمی
  • گریخته: هفت‌روایت در باب مرگ

    نویسنده: گروه ادبیات گمانه‌زن
  • مجله سفید ۲: ارتش اشباح

    نویسنده: تحریریه‌ی سفید